Over mij:

Mijn naam is Anjo van Baars en werk graag met personen groot en klein.

Ik ben creatief coach voor kinderen en volwassenen die antwoorden of duidelijkheid wensen in hun persoonlijke ontwikkelingen.

Van jongs af aan ben ik creatief graag bezig in vele vormen en variaties waardoor ik een breed scala van creatieve ervaringen heb opgedaan.

15 jaar heb ik gewerkt als tandartsassistente in Nederland en Duitsland waarbij mijn interesse uitging naar het begeleiden van cliënten.

Na een omscholing ben ik in de kinderopvang terecht gekomen waar ik als pedagogisch coach werkzaam ben geweest. Deze functie maakte voor mij duidelijk dat ik de kwaliteit bezit om te coachen in verschillende vormen.

Van 2014 tot 2018 volgde ik de opleiding Kunstzinnig Dynamisch Coachen & Counselen aan de Kleine Tiki, school voor kunstzinnig coachen en innerlijke ontwikkeling, in Breda. Sinds die tijd gebruik ik meerdere creatieve middelen om persoonlijke ontwikkelingsprocessen te begeleiden.

In 2018 ben ik begonnen op de kunstacademie in Arendonk, () richting schilderen.

Uit eigen ervaring weet ik hoe belangrijk de creatieve vormgeving en expressie is.

Ik ben enorm gepassioneerd om het creatief bezig te zijn over te dragen aan iedereen die hiervoor openstaat.

Een dag zonder inspiratie, is een dag niet geleefd!

Ik geniet van:

De natuur, vrije tijd met partner, onze kinderen, de honden, mijn baan, motor rijden, zeilen, zingen, diverse creativiteite uitingsvormen en de stilte.

Creativiteit begint met het stellen van de vraag  en het loslaten van het antwoord.

 

Bert Alkemade

 

 

 

Anjo van Baars

info@creanjo.nl

Creatieve coaching en workshops